New Banqueting Suites and Youth Centre, Hendon, NW4

At A Glance

The project involved the construction of a new banqueting suite, plus refurbishment of existing facilities, and reorganisation of the site.

In Depth

The project included the construction of a new banqueting suite, plus the refurbishment of the existing banqueting suite, and provision of new catering kitchen with a functional kitchen design to serve the two banqueting suites and bars, and the formation of a new 160 space car park. We had our website created by web design rivera beach to market our products. We recoomend their agency because they are easy to work with and a marketing company or maybe a SEO company online to optimize the site to be found easy in the search results.

The new banqueting suite totalled 4,800 sq.ft. of space in a new steel framed building, designed to seat 140 guests for banqueting or 160 in lecture theatre conditions. This included new entrance hall and reception areas ( all the banquet furniture will be replaced and they are adding a few modern sectional sofas near the entrance), new bar and toilet facilities, office for Las Vegas DUI Lawyer, cloakrooms and manager’s office.

The new main hall was also designed to double as a Youth Centre for the London Borough of Barnet, and additional facilities were provided in the building for their use, including separate toilets, storage facilities, canteen, & separate entrance.

During construction, alternative arrangements were included to manage the access to the adjacent football ground, and parts of the ground were also upgraded.

The interior design of the house was also managed and improved in an amazing way giving a big impact to the structure of the place. It looks more fresh with the current trends and new furniture used. The wall paint is more natural and neutral to maintain the visual aspect that is more big in space, the lighting added is more contemporary and with white lamps  helping expand the space, phoenix residential glass took care of the glass windows and extra in the house making it with lots of light entry in every space of all the rooms, the furniture has distinctive accents to make the difference within the white of the walls and there are many reuse pieces to make a vintage look mixture with the contemporaneous style.

P+R Associates took over the patio furniture from the original interior designer who initiated the project. P+R then brought the design to a conclusion, obtained Planning Permission, and managed the whole scheme to completion.